Monday, July 25, 2011

SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER



kali ni entry nak cari member baru...tengh dok merayau2 cari ayam yg terlepas, singgah jap tepi laut naik kapal Cik luna lanun...dpt gak hasil, klu x ikan tuna, sekilo harta karun pon cukup lah...huhu.

Kapten luna lanun dah nak belayar jadi, korang klu nak join, pandai2 cari perahu sendiri, kejar kitorang kat pulau sana k...kah kah kah..

p/s:> klik gamba klu nak ikot...

Spread out Your Opinions

11 comments:

  1. singgah sini dari segmen luna. hehe. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. Hai salam perkenalan dari segmen luna
    Nice Blog ^_^

    mai SINGGAH BLOG IEQAH

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah perdana,
    segmen luna lanun membawa saya ke sini :)

    salam perkenalan berutus senyuman...

    http://kolejhayat.blogspot.com/2011/07/003-segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. marina datang membacer di sini...salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-
    mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. aten singgah dari segmen yang sama :)done follow anda!

    mntak tlg komen sini.bnyak2 kali pun tape.tlg ek.tq :)
    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  6. As Salam,
    Wyna datang sini utk menambahkan followers
    done follow!
    SELAMAT BERKENALAN!

    http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. asalamuaikum...salam singgah...dari SEGMEN LUNA LANUN...kak ita dah follow blog ne...

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan..
    saya follow sini =)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan....singgah dr segmen luna lanun....jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Hai awak ,nak banner free tak, saya nak bagi ni ,klu nak boleh tengok di sini,


    http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html


    juga folow awak yang ke 106..

    ReplyDelete
  11. singgah dari luna lanun dan follow..
    salam perkenalan :))

    http://youismysoul.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete

friends