Sunday, July 24, 2011

Pijat yg nak makan penumbuk


entry ni mmg entry bersifat 18SG.(dush dush...tumbuk bantal.). entry ni khas untuk ak melepaskan geram dan dendam kesumat tujuh keturunan aku kepada pijat dari zaman nenek moyang drg lg. Jgn kata korang xtau pijat tu menda, sob ak pon baru kenal pijat itu apa.

klu bagi sesiapa yg xtau pijat tu apa, ni pengenalan dy..

"pijat tu, kutu tilam cik kiah oii!!! saya dan suami saya asyik terbangun malam dok kena gigit si pijat ni, sy pon apa lg, bakar arr tilam trus..kah kah kah"

itulah dy pijat.

dek pasal pijat ni mmg haram bikin panas, skali gigit mcm haram gatal memanjang, mcm nak siat2 je kulit badan. dulu pon ak tatau pijat ni natang apa. first tym tengok mmg geli, sebijik kutu kepala yg di upgrade 18x ganda besar...aiyoo...patot darah ak slama ni asyik kurang, surat komplen dari toyol pun dah sampai sob darah x cukup..kah kah kah...(aku xda bela natang haram budu mcm toyol k..haha)

klu kat tilam ada pijat nng susah nak tido...


td try search2 kat tnet cara nak bagi mampus pijat celaka ni, satu dua tips :

1. klu ada org dtg kat umah, jgn bagi dy sentuh atau duduk atas tilam korang, takot pijat kat sluar dy mai masuk dalm tilam korang, klu dy duk gak, bagi dy flying kick sebijik..

2.spray shieldtox atau pembunuh serangga kat tepi tilam dan katil biar pijat ngan anak2 dy mampus..jgn spray kat tempat air liur korang landing, sob kang dgn korang2 skali mampus..lepas jemur tilam tu selama 3@4 hari bagi hilang sket kesan racun tu...dan yg penting, pakai cadar, sepa yg x biasa pasang, sediakan air filter sob busuk sangt racun tu.

3.bakar tilam pakai api untuk beberapa detik, jgn sampai tilam tu terbakar (klu x paham, bakar terus je tilam tu lagi bagus bikin masak lemang...kah kah). ni untuk bagi pijat tu rasa neraka kat dunia ni mcm mna..kah kah kah..biar dy tau..

4.nak lagi senang, buang ja tilam tu, ganti tilam baru. bagi tilam korang tu sama member korang yg suka kacau org tido...biar dy tau rasa x dapat tido..kah kah

p/s: ada org kata kat mesia masalah pijat ni ada tym zaman p.Ramli ja, ak tatau sob baru kenal natang sekor ni. mgkin kat kampong2 masih ada, klu sepa yg tetiba ja kurang darah, tu mgkin pijat punya pasal, jgn trus tuduh saka toyol..kah kah..

Spread out Your Opinions

1 comment:

  1. hahaha..klaka la baca entri awk nih..huhu..sye pun dah tak tau nak wat apa kat pijat haramjadah nih.Geram sgt.dah gune racun pijat x jalan gak.abis dah darah sye kene sedut dek pijat nih.

    ReplyDelete

friends