Tuesday, July 26, 2011

kepala facebookers yg gatal2 belaka



hello facebookers...klu anda kata anda bukan facebooker, silalah bersedia dengan kepala anda untuk di sekeh kan oleh aku...kah kah.....skg dah jarang org yg slalu dok main on9 ni takda facebook...klu pun xda facebook mgkin kaki friendster...bagi org yg ska update status mengunung, slalunya kaki twitter...haha

entry ni bukan nak menghentam pengguna facebook, tp untuk memberi tahu korang yg pengguna facebook ni adalah lubuk bagi org2 yg suka lepak kat lopak2 bersama kerbau2 sb badan gatal..kah kah...nak bukti? tengok ja klu profile pic lawa, mesti friends request mcm haram banyak. sampai kena buat 2 akaun fb sb dah terlebih limit...nampak!!..haha

aku bukan apa, mgkin ada dalam kalangan kita ni yg terlalu hensem @ lawa sampai tahap ultimate yg bila org lain tengok je trus terliur sampai kering tekak..haha..tp masalahnya ada sesetengah org dlm golongan ni yg semakin exited sb keja puji2 menggunung pasal kecantikannya, sampai gamba2 peribadi pon di postkan kat fb...huhu..

untuk kepada kepala2 yg asyik2 gatal bila nampak gambar pompuan lawa kat fb, sila lah tunjukkan kegatalan anda yg sebenar. cari nombor tepon org yg anda tergila kan dlm fb tu, pastu try jumpa klu boleh, tengok betapa lawa muka org tu dlm profile pic berbanding yg sebenar...kah kah kah..klu bernasib baik, baik gak hasilnya. tp oleh kerana anda tergolong dalam kalangan org2 yg gatal, anda layak dpt org yg suka edit2 muka utk profile pic, sedangkan kat dunia sebenar, muka mcm "$#%#%#^%$^%"...kah kah kah..

p/s : > kepada org yg baru nak belajar menjadi gatal, cubalah add ustaz2 @ ustazah2 yg korang kenal sebelum kegatalan yg melanda diri anda merebak kepada org sekeliling anda...haha

Spread out Your Opinions

1 comment:

friends