Tuesday, March 1, 2011

Defeated

Berita akan kekalahan Arsenal sememangnya menyakitkan hati..iya, sudah pasti ramai peminat menantikan kemenangan yg hampir disebut sebagai "komfem menang"...argh!

sebagai seorang "die hard fans" arsenal, bukan mudah aku untk menerima kekalahan di final dengan begitu mudah. aksi yg di tumjukkan arsenal agak cemerlang dari segi kawalan bola dimana arsenal sering melakukan percubaan untuk menambah jaringan setelah terikat 1-1. mgkin pasal fabregas ngan walcott xda kot pasal tu agak tumpul sedikit di barisan penyerang.

namun pada minit terakhir arsenal telah melakukan kesilapan besar apbila laurent konscielny gagal membuang bola dari kotak penalti dengan kemas. bola tersasar dari tangkapan keeper, dan tanpa membuang masa martins sebagai penyerang lawan yg mendapat bola "durian runtuh" itu pun merembat masuk ke gawang.

agak sakit hati gak tengok pemain birmingham menepak kepala konscielny selepas gol kemenangan drg. Tp xpa la, dah kalah nak buat mcm mna. mgkin arsenal perlu masa lg untuk tambah experince drg dalam perlawanan terutamanya ketika time2 gawat tanpa pemain utama. apa2 pun drg smua masih muda, bnyak masa lg boleh tingkatkan pencapaian...

Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends