Friday, January 21, 2011

Gambar2 Klakar versi "Google" :)

Salam...

hari ni tikar buruk ada sedikit juga mau dikongsi sama lu smua meh...(apa ak cakap ni?)

okla..setelah hari2 lepas kita dah tengok gambar2 klakar dari nusantara, maka hari ni dgn segala senang hatinya, tikar buruk nak kongsi ngan korang smua gambar klakar yg dikutip dari google...
k..check it outya..:)


"mama...halang adek tu...haiya!!!!" (mama gelak skali..)


"aku makan ko miaw!! nyum2"


"tupai: wei! korang buat apa ni...blah2..
burung: nak gak x2"

"Tikar Buruk : bang, SBPI Hogwart kat mna?
Abg askar : Adek ikut je jalan ni, pastu belok atas..hehe"


"NGAAAHHHHH!!!!!!"


"opsss...td nampak rendah, tinggi jugak ekk...idung je sampai..hehe"


"kau ke tepi!! aku nak score ni...haiya!!"


"tolong aku..."


"mak!!! tolong!!!adek xleh kluar dari pintu doraemon....isk2"


"woit2!! tolonnn...aku tenggelam kat sawah.."


"ABG : Argh!!! mna aku letak fail tu....ish..
AKAK: hmm...bnyak nya kertas nak kena cari...
STAFF: ???!!!!!!"


"smua tunduk!!! kita bertahan"


"tuan, kitorang dah kalahkan binatang yg curik durian tuan semalam"


"cia nyaa dya"


"argh!! aku yg pancing ikan tu..arg!!"

Spread out Your Opinions

4 comments:

friends