Thursday, January 20, 2011

Gambar2 Klakar versi "Only In Malaysia"

Salam semua...

semalam kita dah lihat aksi2 "only in indonesia". maka hari ni, kita bealih pulak dgn versi " only in malaysia".

ssh jgak nak carik. nasib baik ada member bagi idea untuk gambar2 ni. ok la..tapa buang masa, check it out ya!


"karangan yg memang sakit hati klu baca...JUMPA CIKGU!!!!"


"punya lah besar tulis no parking...tu pun x nampak gak...adooyaii!!"


"ini lah puma yang paling original...haha"


"dapat tangkap x perkataan tu?? hehe"


"bang....ooo...bang...abg tngh wat apa tu...hee"


"mak aii...tercabut trus...nak cepat punya pasal.."


"Pork klang??? kat mna tu???"


"SHAME ON YOU!!! YEAH!!"


"listen to MEE...I HATE U!!!!"


"global warming...."


"mak cik....nak kiuh ayam satu bungkus..hee"


"mna satu kepala ni??"


"cute penQueeeeen"


"keta anda pasti semput dikejar olehnya...ngeh2"


"sape nak beli budak...sebungkus lima posen.."


"????....ada ke jln ni?"


"mai sechewan.."


"buang sikit2 je, jgn buang BOM!!"


"pening tengok...ni halal betul ke halal main2 ni..ngeh2"

Source from "Only in Malaysia" kat fb...jemput smua join group ni...taip only in malaysia kat fb dan like...:)

semoga korang semua terhibur...:)

Spread out Your Opinions

2 comments:

friends