Monday, January 17, 2011

Cara senang nak buat duit dari web korang

Cara senang nak buat duit...sape nak, try la...





http://www.paybox.me/r/thierryamrey



daripada kita hanya on9 kosong tiap hari tanpa sebarang dapat apa2...adalah lebih baik kita try dapat sedikit keuntungan daripada web yg kita buat.

Bnda ni lebih kurang nuffnang gak...pasang banner untuk iklankan barangan. nak try? korang klik link kat atas, pastu dy akan suruh sign up...perbayaran akan dibuat dalam Us dolar...selepas korang sign up je korang akan dapat $3..klu korang promote product drg, setiap klik korang akan dapat $0.05 dan setiap sign up baru memalui link korang akan mendapat $3...berbaloi kan?

Selamat mencuba...:)




Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends