Thursday, September 9, 2010

LUCA LUCAS....KUTUK ORANG???..!!!









aku klu nak ikut kan bengang gak ngan sorang ni,,,,nme dy luca lucas dlm fb...and then baru2 ni ada orang kata nma sebenar dy adalah mohd saufee bin sehat.....adoyaii

apa nak jadi ngan orang zaman sekarang...tengok pangkat dy...pembantu kaji bumi...pergh..agak ok la...

kutukan dy ngan negeri orang mmg pedas glerr.... xtau la...apa kono ngan dy ni....

aku malas la nak kutuk dy balik...cuma tu la...

"bila orang menunjukkan ketidak budi pekerti depan kita (kesombongan), amat baiknya kita tidak membalas dengan keangkuhan"

klu ayat original nya..

"janganlah kamu bertengkar dengan orang jahil"....

tengok encik saufee ni mmg ada dlm barisan org yg agak ada ilmu lebih dari orang lain...tp tu la..bila dah ada ilmu, ujian datang.....musuh orang2 yang berilmu...ANGKUH...!!!!

bila dah ANGKUH.....mula la nak ngutuk orang lain....

kepada encik saufee....baik tobat la...ni bulan ramadhan....berapa juta hati rakyat negeri orang yang ko dan sakitkan.....klu dlm negeri tu ada 4 juta orang....4 juta tu la dosa ko....

bro...dosa x terhapus kecuali minta maaf ngan orang yang kita wat salah....Allah pun xleh tolong...


bro..fikir doe...klu diri dah PERFECT SANGAT tu jgn kutuk orang laen...cuba bawak2 la kutuk diri sendiri......

pada pembaca sekalian.....
JANGAN JADI MCM BRO NI.....KAYA DUIT TAPI MISKIN BUDI BAHASA....ORANG MCM NI LA MENGHANCURKAN BANGSA.....mna dy skolah aku pon xtau....

mcm mne JMG JOHOR LEH AMIK PEKERJA MCM NI??....TERUK BETOL!!! siap dpt anugerah lg...

ingat ko tu anak raja ke demand2 sangat ni...jgn kte ko nak kne hantar kat afrika baru nak bersyukur....ni mesti escape sekolah agama tym skolah dlu....adooyaii...mna pegi malayu kita???...ni la...

bro...klu ko dah ada anak nnti...ni ke benda ko nak turun kan pada dorang....habit kutuk2 orang...kes ngko ni bnkn setakat kutuk orang dah...siap satu negeri tu ko kutuk...pergh...

thumb down to you.....peoples never respect org mcm ngko ni...ko wat la apa pon..x sampai ke mana....

KO INGAT JB TU BAPAK KO YANG BUAT !!!!...





Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends