Thursday, September 9, 2010

BENDA YG AKU RINDU TYM MAKAN2





duduk semeja ngan member2, berpakaian casual mengikut design masing2...dalam Ball Room dipenuhi dengan bermacam2 orang...dihiasi ngan lampu terang yang bermacam2 design....



majlis dimana ramai memakai blazer hitam...aku pilih hitam....bagi aku hitam lagi memeriahkan suasana lebih nampak semat sket pastu vip pakai suit lain, slalu nya baju batik...supaya beza ngan kitorang yang just penyambut tetamu je...


bila dah panas pakai blazer...bukak je..borak2 ngan member....sambil tu amik gambar reramai...layan sake jap... (opss!!...gurau semata2)


minum dalam gelas slim....klu tengok kat orang laen....ramai gak yang cara pegang salah...bagi aku tu depend la...ikut dorang....lagipun drg yang nak minum....sape2 yang ada blajar kemahiran dinamika semestinya kena betol....jgn kasi malu sama kita...


aku suka makan kat hotel2 tapi hotel yang satu ni mmg aku tak puas hati betol ngan appeteizer dy...
jeruk bawang ngan zaitun + tomato + cabai + lemon = benda yang slalu aku mkan kat gerai arab tepi jalan....adoyaiii

aku makan kat hotel purata sekali setahun je..nnti la klu dah ada keja dah...takyah makan kat tempat mcm ni....wat restoran sendiri lagi elok...

"jimat cermat jiwa selamat"...

baik makan kat baazar....@ lepak kat warung mak tijah sambil minum cendol jagung + kacang + pulut....adeh...


klu student kena makan banyak2....baru smangat nak bepikir...heh

sebaiknya tapau sket bawak dalam kuliah....tak kantoi punya...heh



Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends