Sunday, June 6, 2010

ARSENAL O ARSENAL.......






Tntu ad antara korang yg minat gla ngan football x kira la EPL ke, Liga Primera @ Serie A....smua sma jak...FOOTBALL...

klu nak atu sy ni peminat setia kelab north London ni....ARSENAL...haha

klu antara korang ni Chelsea (blues...c biru2) @ MU (c setan merah...Red Devil) @ Liverpool ( c merah..u never walk alone..hohoho)....bersiap sedialah coz akan kna blasah habis2san....(grau je)....

Sy minat gla ngan pemain sorang ni...terkenal dgn skill ny reverse angle...hoho....ROBIN VAN PERSIE.....

->Seorang pemain kebangsaan belanda yg bermain sebagai striker...
->memasuki Arsenal pada 2004
->lahir pada 6 ogos 1983
->tmpat lahir : rotterdam, Netherland
->no jersi 11
->kelab lama : feyenoord
->ketinggian 1.83 m

klu tngk dy main mst best gler....mcm ak pun nak menendang.....

klu sesapa yg minat kelab org muda2...jom join ak..jd peminat Arsenal....hahha
klu korang minat org tua2...jd la peminat AC Milan
klu korng ni suka layan blues....Chelsea ngam ngan korang...
klu ska merah...Liverpool...
klu ska star ramai...Real madrid..
klu ska pemain passing lawa2....ak offer korang Barca..
klu Red Devil?????......no komen...

*ikut ska ati korang arr nak support team mna2...yg penting ak nak g emirate g tengok Asenal main....hoho...VAn persie !!!!!

*Klu team korang kalah mna2 match..jgn pulak g pecahkan tv tu....and then klu team korang support tu menang jgn bangga sngt coz bukan korang yg main..dan korang akan kna attack oleh supporter team yg kalah..coz bikin panas(ad sesetengah org ska mngejek supporter team kalah...hoho)

Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends