Saturday, June 5, 2010

Paris oh paris...




Sy sbnarny suka bab2 jalan2 ni....pendek kata melancong arr...
tp wat msa ni sy x lg ad kesempatan 2k melancong mna2 negara termasuklah negara tmpat yg sy blajar skg sy x pusing lg....

maklumlah dlm tym kesempatan ada...tym tu la
kesempitan duit mula mengada2...
klu nak ikut kan hati sy yg ntah apa2 ni...nak je pusing satu dunia ni....

Al kisah nya....

pada winter break yg lepas abang kedua sy pergi paris bersama2 ngan kawan2 nya...
klu nak ikutkan nak je ak pg ngan dorng tp apakan daya...tu arr....duit2...
abang sy dan rakan2nya bertolak dari cairo international airport dgn manaiki flight Air France (klu x silap arr)....
sesampai plak kat paris, mereka d jemput oleh kawan lama drg yg dok mngaji kat paris nun..(ntah bla drg knal....ak pun x tau)..
pada malam 2 gak....apa lg ..alang2 dah dok pijak tmpat org...shashin o torimashou arr(amik gmbar)....


sy malas nak cita bnyk...korang tngk je arr kat gambar drg yg drg amik kat disneyland n tmpat2 yg ntah ak pun xtau apa nma dy tmpat 2....

*point sy ari ni, klu korang nak g melancong ke jepun ke, korea @ g london...ajak2 arr ak skali...
jimat duit makan...kongsi2 sardin dah arr...huhu

*bg korang yg dah berkali2 pg paris ni....skali skala sponsor la kitorang yg x mampu ni...isk2..(graw jew)..

Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends