Thursday, June 24, 2010

KENAPA MAIN DOTA???







tentu ada kalangan korang yg minat main benda ni...ak adalah salah seorang yg mmg minat main benda ni walaupun x terer sngt...knapa main bnda ni?....actually ak dlu tym zaman bersekolah mmg x main bnda ni...klu kat matrik mmg musuh ah ak kat bnda alah ni...coz ramai member2 ak main bnda ni sampai sangap and trus x g kuliah...ak takot jd mcm dorang...tp semenjak ak kna ajak member ak..(tym tu dah x skolah dah..)..ak pun main arr..mmg MASYUK and CRAZY GILA arr game ni...Dengan game ni gak ak dapat ramai kawan coz bla ka ajak main (walaupun ak x kenal dorang)..ak pun main arrr....pastu cita2 pasal knapa ko x bunuh dy td...apsal ko beli bnda salah...klu ak hempuk ko td kompom mati punya...haha!!..

slalu nya ak guna hero ni >>>MOGUL KHAN @ AXE..<<<< class="Apple-style-span" color="#000099">TRAXE X @ DRAW RANGER.....walaupun dy ni hero jarak dekat je..tp nt bad arr coz awal2 ble arr kna usik sket2..tp bla dah smua barabg dah ada,,mg masyuk arr..nyawa dy mmg panjang..ada sampai 3 ribu..penah paling tinggi ak wat sampai 4 ribu lebih...huhu...klu nak kroyok orang mmg SODAP!!!



ni arr mka dy..klu tym nak pilih hero tu..korang carik je muka mcm pakcik ni.....muka agak garang2 sket...ha


Berserker's call (E)
kuasa yg membuat kan smua musuh kat tepi korang akan mengKroyok korang!!
musuh akan stuck kat tmpat dy pada msa mgikut level..sma ada 1.5 , 2 , 2.5 @ 3 seconds

Battle hunger
wat musuh korang kelaparan yg teramat sngt..ak ska gna bnda ni tym musuh nak lari dari kna blasah...kekurangan kuasa ni adalah senang untuk di dispelled!!!

counter helix
bnda ni membuat kan mogul khan ni menghayun pedang dy dgn berputar..so, klu ada ramai musuh kat tepi...all might be sliced into pieces!!!

culling blade
kuasa pukulan mogul khan...walaupun x kuat damage dy klu ak di bandingkan ngan SLAYER THE LINA INVERSE..tp bnda ni still berguna klu nak hempuk musuh yg tengh nyawa sket!!!


ni bnda2 yg korang ad klu nak optimize kuasa dy..,,ni mengikut yg slalu ak pakai..

1.VANGUARD (shield badan hero)

2. BLOODSTONE (naikkan hp , mana..klu x silap..naek level tiap kali bunuh hero laen)

3. HEART OF TARRASQUE (klu ada bnda ni nyawa jg panjang and ssh nak bunuh..try it!!)

4. ASSAULT CUIRASS (shield and meningkatkan armour korang jd 15.!!)

5 BATTLE FURY @ BUTTERFLY (pukul orang jadi lebih sedap!!!)

6. BOOT OF TRAVEL (defend bangunan korang kat tmpat jauh..@ nak kepung mamat yg tengah lari d kna blasah!!

7. LOTHAR EDGE (klu korang kna blasah...jadi arr halimunan..@ korang nak kepung mamat yg bikin panas)

kat atas ni...korang pilih la mna nak...ada bnyak lg bnda yg best nak pakai..tp ak tak penah try lg..sbnarnya ak bnyak tukar2 hero...slau ak pakai draw ranger, razor, anubarak, raijin and yg latest ni ak pakai SLAYER DAN MOGUL KHAN...

klu korang seorang yg sibuk struggle ngan studi korang, i'd prefer u dont layan this game..lagi2 lg tym2 exam around da corner...mmg silap arr main bnda alah ni tym2 mcm tu...ak main bnda ni pon coz dah tak tau nak apa....agak arr..cuti 4 bulan...nak wat apa lg????huhu



Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends