Wednesday, June 9, 2010

Ais Krim ????



Ais Krim Turki




Ais Krim Jepun

Made in Japan, these Ice Cream Shoes feature a cotton canvas upper that is printed with Ice Cream’s classic “Waffle” print. The sole is made of rubber in yellow, blue or red and is vulcanized with reinforced canvas heel. The Ice Cream “Soft Serve” logo is printed on the back of the sole. Inside features a fine canvas lining for comfort and our “Butter” image is printed on the inside. When ordering, they suggest ordering a half size down from what you would normally wear. Pick up your pair!!

Ais Krim Sundae Terbesar



Ais Krim Sundae yang dihasilkan oleh syarikat Palm Diaries LMTD di Alberta,Canada pada 24 Julai 1988 .Ais krim ini dibuat dengan menggunakan 20.27 ton ais krim dan 4.27 ton sirap..


Ais krim terbesar ulang tahun Carvel




Syarikat Carvel telah membuat kek ais krim terbesar di New York City’s Union Square Park pada ulang tahunnya yg ke 70. Dengan keberatan 12, 096 paun , kek ais krim ini telah memecahkan Guiness book Of Record yg sebelumnya. Paus Fudgie, maskot syarikat Carvel membantu dalam memeriahkan suasana dan membantu mengagihkan ais krim tersebut kepada orang ramai.

Ais Krim Baxy (Beijing)

Seorang pekerja China membuat penyesuaian terakhir dari kek ais krim saat cuba menyelesaikan Guinness World Record untuk kek ais krim terbesar di kilang ais krim Baxy di Beijing pada 16 Januari 2006. The Guinness World Records mengumumkan bahawa kuih ais krim pada foto ini yang 4,8 meter (15,7 kaki) panjang, 3 meter (9,8 kaki) lebar, 1 meter (3.3 kaki) tingginya dan beratnya 8 tan (7.257 kg ), adalah rekod baru Guinness World Record untuk kek ais krim terbesar.


Scoop Ais krim Terbesar





Kanak-kanak melemparkan kacang jeli pada scoop Ais Krim terbesar di dunia pada 1 Julai 1999 di perkarangan Universal Studio di Universal City, California. Guinness Book of World Records memcatatkan scoop ais krim ini terdiri daripada 28,000 scoop ais krim strawberi yang beratnya 7.800 paun

*tu la pasal ais krim yg besar2 ari ni......korang nak ke besar2 mcm 2???.....Aku cabar korang
habis kan....haha..( aku x tau bnyak sngt pasal ais krim...tp nak gak tulis coz member aku mengidam benda2 macam ni .....hee :)

*Apa2 pun Ais krim ni untuk pesta2 besar2ran....bukan untuk makan sorang2....klu korang baik hati....g arr wat besar2....mcm besar kereta ke @ besar rumah ke....ha..bleh bersedekah skit ngan orang kampung....skali skala makan ais krim grand sket...jgn asyik makan ais batang 20 sen tu je...ngeh3..

Apa2 pun ais batang ni paling available dan Murah beb!!!

Spread out Your Opinions

No comments:

Post a Comment

friends